[KEMASKINI] GIVEAWAY : Gaya Hidup Sihat

12:41:00 PM Nazif Hakim 19 Comments


Pemenang akan diumumkan tidak lama lagi. Sekian.

Assalamualaikum


Nak cuba juga buat giveaway ini. Kali pertama buat, tak tahulah sambutan dia macam mana. Takpelah, tak rugi siapa-siapa pun kan. hahaha. Memang nampak sangat noob and tak tahu macam mana nak handle giveaway ini. Kita cuba jelah yek,



Cara untuk menyertai

Tuliskan cerita tentang PEMAKANAN GAYA HIDUP SIHAT yang korang buat dari makan pagi, tengahari sampai lah ke makan malam supaya boleh kelihatan fit dan ada six pack! hahaha. Dalam 100 perkataan sahaja. Senang!.

Syarat-syarat

  1. Follow blog ini dan G+
  2. Buat artikel bertajuk : PEMAKANAN GAYA HIDUP SIHAT
  3. Letakkan banner di ruangan atas sekali di artikal anda dan link kan kembali ke artikal ini.
  4. Hantarkan entry anda diruangan komen kat bawah.
  5. Entry yang paling menarik, sihat, dan cergas akan dipilih sebagai pemenang.
  6. Hanya SEORANG pemenang saja akan di pilih
  7. Name pemenang akan diumumkan pada 5hb Mei 2014
  8. GA ini berlangsung dari 16/04/2014 - 02/05/2014
  9. Entry yang terakhir dihantar pada pukul 11.59PM (02/05/2014)
  10. Pemenang akan di hubungi melalui email/facebook/twitter/social media/blog

Hadiah:

Voucher groupon bernilai RM58 :

Celebrity Fitness: 1-Month Access to Gym + 3 Personal Training Sessions [SUNWAY PYRAMID] valid until 12.06.2014
coupon from Celebrity Fitness Klang

*kredit gambar banner to ijat

19 comments:

  1. Alamak.... Orang mcm saya brbdn besar ni..bole join x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje dipersilakn. tiada masalah.hehe

      Delete
  2. okeyy... insyaAllah dateng..
    visit my blog friend
    http://goo.gl/DiJzVR

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. olrite niceeee, boleh jadi orang pertama join hehe

      Delete
  4. woww, clebrity fitness la. tmpt femes tu, td ptg bru masuk dekat wanita hari ini, nak join tp masalah duduk jauh dari hdiah yg disediakan. huhu. (cehh,ayat mcm dh mnang voucher tuh)hehe.
    btw, gud luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je join sekali, kalau dapat tapi tak boleh pegi, boleh je jual voucher ni! =D

      Delete
  5. hadiah best..kena join ni :)
    http://tintalinaluna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/pemakanan-gaya-hidup-sihat.html

    ReplyDelete
  7. Nak join tapi kalau saye dapat hadiah tu, bukan saye boleh gune T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xboleh gune boleh jual.heheh

      Delete
    2. Joined :D
      http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/giveaway-pemakanan-gaya-hidup-sihat.html

      Delete
  8. hehe menarik. tapi harituuu sy dah buat pasal tajuk smart eating. hadiah pun menarik kaannn :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh letakkan link entry itu dan penuhi syarat kat atas untuk menyertai. Terima kasih =)

      Delete
  9. Saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/04/pemakanan-gaya-hidup-sihat.html

    ReplyDelete
  10. Bro join

    http://www.terowonginformasi.com/2014/04/pemakanan-gaya-hidup-sihat.html

    ReplyDelete